mandag den 2. januar 2012

Lister, lister, lister

I dag skulle jeg egentlig bare slappe af inden jeg gik ind i hele pakke-mit-liv-ned-fasen. Det var nok utopi at tro at det ville være muligt for mig at slappe af, inden jeg har fået styr på ALT!

Da jeg skrev sammen med min fremtidige chef omkring tilmelding til det svenske folkeregister fik jeg at vide at jeg bare skulle tage det roligt og nyde den sidste tid inden jeg begyndte på arbejde igen. Manden kender mig jo tydeligvis ikke, for ca. 1 minut efter jeg var blevet tilbudt jobbet gik min hjerne i organiseringsmode, og nu har jeg alenlange lister med alt jeg skal huske at afmelde, pakke, ordne osv. I dag blev der dog streget lidt i listen, jeg fik afmeldt en del ting, og jeg har fået skrevet i min kalender hvilke ting jeg skal nå hvilke dage, for at undgå at jeg stresser.

Da jeg stod i badet her til aften kom jeg til at tænke på punktet Borgerservice på min liste. Jeg har slet ikke overvejet at jeg jo skal have et nyt cpr.nr. At det nummer jeg har været de sidste 29½ år ændrer sig, så jeg skal til at huske på en masse nye tal. Det føles meget mærkeligt lige nu...jeg kommer til at være et andet nummer.

Selvom jeg forsøger at organisere mig så jeg ikke får travlt de sidste par dage inden jeg flytter, tror jeg ikke på at jeg kommer til at slappe rigtigt af før weekenden efter jeg er kommet til Sverige. Når kasserne er pakket ud og jeg har været til undervisning og ved hvad det hele handler om, SÅ kan jeg slappe af.

Knus fra Karen

1 kommentar:

  1. Og svenske cpr-numre er "baglæns", for at det ikke skal være løgn!

    SvarSlet