fredag den 13. januar 2012

Dejlige Emmaus

Her til aften var jeg til en sidste øver med Emmaus. Det dejlige smukke kor som jeg har været en del af i 8 år. Det kor som har givet mig masser af oplevelser, fantastiske mennesker og en altomfavnende kærlighed. Sæsonen er startet med en masse nye og dygtige sangere, og det er helt mærkeligt at jeg ikke kommer til at lære dem at kende.

Som jeg sidder her nu, er jeg lidt rørt, for inden jeg gik, fik jeg en kuvert med hilsner fra nogle af mine medkorsangere. De søde ord som de har skrevet vil helt klart blive gemt i mit hjerte, og kortene vil komme frem ind imellem når jeg savner Emmaus.

Det har været en glæde at lære så mange dejlige mennesker at kende i løbet af årene. Jeg har jo været en af de gamle i koret, og har oplevet de forskellige skift der har været, både med forskellige dirigenter, sange og sangere. Det har været en stor fornøjelse, og jeg glæder mig til at høre Emmaus ved lejlighed når jeg er i Danmark.


4 kommentarer:

 1. Jeg fandt dig via din kommentar hos Charlotte. Jeg synes, du er stærk og sej, det er godt klaret at søge væk for at finde et arbejde. Jeg vil glæde mig til at følge dig her på bloggen. Held og lykke :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lene.
   Det er da hyggeligt at du har lyst til at følge min blog. Mange tak for det.

   Slet
 2. Kære Karen! Mon ikke de synger gospel, hvor du kommer hen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Charlotte.
   Det er jeg helt sikker på. Ellers må jeg jo bare starte et kor ;o)

   Slet