mandag den 30. januar 2012

Det nye hjem

Det er mandag. Kl. er 18.25 og jeg har været hjemme en lille times tid nu. Det har været en lang dag, som har indeholdt kørsel rundt til: oprettelse af bankkonto, cpr.nr., internet, underskrive lejekontrakt og arbejdskontrakt og så sluttede vi af med 3-4 timers undervisning. Så jeg er bombet! Siden flytningen har jeg oplevet følgende:

I Söderhamn køber man ikke vinterdæk, man køber vinterbil. Man kan få biler til en 4000 SEK som er synes til at holde et år! Det er for vildt.
Jeg har også lært at jeg hurtigt er faldet til. Det var ikke nær så svært at se min familie køre hjem som jeg havde forventet, og det er nok fordi jeg føler mig godt tilpas her.
Jeg har en sød underbo som kom op med en dåse flåede tomater som indflyttergave, og det var rigtig hyggeligt at hilse på hende. Det er nogle gode naboer jeg har fået mig tror jeg. Den ene af dem er også en dansker fra mit arbejde.

Jeg er den eneste pige på det danske team, så jeg overvejer om jeg ender med at få skæg eller noget lignende, med alt det testosteron jeg kommer til at sidde i. Men gutterne virker nu helt vildt søde, så det går nok endda ;o)

Lejligheden er næsten klar. Der mangler at blive pakket nogle kasser ud endnu, men det når jeg nok i løbet af ugen. Så skal der nok komme nogle billeder.
Nu vil jeg ind og have aftensmad og slappe lidt af.
Pas godt på jer selv.
Mange knus fra en glad Karen

4 kommentarer:

 1. välkommen hem till sverige!!!

  SvarSlet
 2. Og man kan lave en helt ok suppe på flåede tomater:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan man nemlig! og lasagne og en masse andre gode ting. Det var en dejlig gave

   Slet