lørdag den 1. september 2012

Små syslerier

Jeg er kommet til at ødelægge tapetet på en væg i min stue. Jeg ville fjerne en plet, og da det sagtens havde kunne lade sig gøre på tapetet i soveværelset, gik jeg i gang med en fugtig klud. Resultatet blev ikke som i soveværelset. I stedet kom der en stor brun plamage. Så i dag har jeg været i ÖB og købe maling, pensler og malerulle og nu har den ene væg fået sig en omgang hvid maling. Da mit tapet på de to andre vægge er lyst, regner jeg med at den ene hvide væg sagtens kan stå for sig, så jeg ikke skulle alt for godt i gang. Nu skal det så tørre i 8 (!!!!) timer, så jeg regner med at kunne give anden omgang ved en 22tiden i aften og så få sat stuen på plads igen i morgen.

Efter en uge på langs, er det rart at være i gang og føle at jeg laver noget. Jeg glæder mig til at komme på arbejde igen på mandag og komme i gang med en rigtig hverdag igen.

1 kommentar:

  1. Ja, ja - det kan være farligt at begynde på det der gøren rent:-) Fint, at du har fået gjort stuen fin igen! Og så håber jeg, du er klar på mandag. Pas godt på dig selv!

    SvarSlet