onsdag den 5. september 2012

Lidt om sygdom og meget om taknemmelighed

Jeg kom hjem til dette kortFor noget tid siden havde jeg sendt et brev til Lise Nørgaard for at takke for god underholdning både igennem bøger og tv. Damen er 95 og jeg tænkte at det måske ville glæde hende. Og så skrev hun tilbage til mig. Jeg er så overrasket og glad og taknemmelig over at hun fandt overskud til at skrive til mig. Og så var det en dejlig overraskelse ovenpå en træls dag.

Jeg har haft kvalme og været træt i dag og haft ondt i maven. Det er min mavekatar der driller, men efter arbejde fik jeg gjort noget ved det.

I går fortalte min teamleder mig hvad jeg kunne gøre for at leve med dette her. Hun lider selv at det og delte ud af sine erfaringer. Pludselig faldt flere års maveproblemer på plads i mit hoved, og det bedste er at jeg kan tage nogle tyggetabletter og så hjælper det. Så nu sidder jeg i sofaen og har det lidt bedre og spiser for første gang i næsten 24 timer. Det er bare dejligt!! Hvor er jeg heldig at have folk i mit liv som deler ud af deres erfaringer og hjælper mig på den måde.

Håber at resten af din dag bliver god

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt, at du fik svar fra Lise Nørgaard! Jeg har selv skrevet til flere forfattere og takket for bøger, som havde gjort et dybt indtryk på mig. Rigtig god bedring med maven - skønt at du har fået et råd, du kan bruge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Jeg var super glad for at hun havde lyst til at svare, det gør hende endnu mere imponerende end hun var i mine øjne. Hun er en sej gammel dame :-) Hvilke forfattere har gjort indtryk på dig?

   Slet
 2. Det var vel nok en dejlig overraskelse med det kort - hun er da for dejlig!
  Og så glæder det at høre, at du har fået hjælp til din mave. Fortsat god bedring!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke??? Hun er simpelthen fantastisk. Det ville ikke være dårligt at have hendes energi når man selv bliver 95

   Slet