mandag den 9. juli 2012

Lidt om vejr og lidt om Lækkermås

I formiddags så vejret sådan ud


Det havde det egentlig gjort siden i går eftermiddags, så mit humør og min energi lå på lavpunktet.

Jeg kom godt nok op i morges og fik øvet noget svensk (skal jo være klar til mit svenske job starter i slutningen af måneden), men så krøb jeg i seng igen med en bog. Havde simpelthen ikke lyst til at lave andet end at putte.

Nu sidder jeg så tre-fire timer senere og spiser frokost på altanen mens vejret ser sådan ud


Der er stadig skyer, men regnen siler ikke længere ned.

Om lidt vil jeg afsted på dagens motion som står på en cykeltur til centeret hvor jeg vil købe ind til at lave boller til de kolleger der arbejder samt chili til Lækkermåsen, så han bliver glad

Ham har jeg i øvrigt ikke introduceret ordentligt endnu. Det kommer nok, jeg går og tygger lidt på det, men det er svært når det er en anden man skal skrive om. Jeg har intet problem med at udlevere mig selv men det er noget andet når det er en anden person.

Jeg har ændret min status på facebook til at være i et forhold. Det overraskede mig at der var så stor respons på det: 73 likes og 38 kommentarer. Det er jo helt vildt. Tænk at så mange mennesker er glade på mine vegne. En del kommentarer gik selvfølgelig på hvem han nu er for en. Jeg har valgt ikke at tagge ham (I ved: Karen er i et forhold med Jens (det hedder han)) da han selv skal bestemme hvornår han vil offentliggøre det på facebook.

Men hvem er han så, udover en chilispisende mand med en god bagdel (han lyder navnet Lækkermås på bloggen af selvsamme grund)? Jo, han er en kollega, min første rigtige kæreste som er blevet introduceret til forældrene og så er han bare en rigtig dejlig mand som er super sød imod mig. Der kommer nok lidt mere om ham på at tidspunkt...når jeg har tænkt lidt.

Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Tillykke Karen , ønsker jer alt det allerbedste ...
    kh
    Charlotte

    SvarSlet