mandag den 16. juli 2012

Hygge, myg og andre mærkværdigheder

Klokken er ved at være mange. Jeg sidder og ser lidt fjernsyn sammen med broderen, mens vi begge nørder med hver vores computer. Lillebror har fået en iPad, og søs er lidt misundelig. Den er godt nok dejlig!

I dag har vi gået lidt rundt og set på kvarteret og lagt planer for den uge der ligger foran os. Det bliver godt, med masser af hygge og tid til at være sammen. Jeg har glædet mig til besøget, og nyder at have ham hos mig. Under aftensmaden sad vi og talte om vores minder fra det første hus vi boede i. Super hyggeligt.

Ellers har dagen stået på træning. Det holdt lidt hård, for som jeg skrev den anden dag, har  jeg ødelagt mine fødder lidt. Det er dog ikke vablerne der giver problemer, det er myggestikkene! Jeg ved ikke hvad der sker for ninjamyggene, men de er vilde med mine fødder. Jeg har skrevet lidt om det her. Sidst havde de også stukket mig under fødderne, hvilket gjorde det lidt besværligt at gå på den ene fod. Denne gang har jeg fået et stik på vristen, og det er KÆMPE stort. Det er svulmet så meget op at det strammer når jeg går, så efter gymmet lagde jeg is på og bandt foden ind. Måske lidt overdrevet, men det har hjulpet så jeg næsten gå normalt igen. Om jeg kan få en sko på igen er jeg dog ikke sikker på, så den står på sandaler og clogs det næste stykke tid. Forhåbentlig forsvinder det hurtigt igen.

I morgen står den på byvandring, så det bliver nok dagens træning da. Glæder mig til at vise min smukke by frem for brormand.

2 kommentarer:

 1. I må have så gode dage, I to!
  Mht. myggene - altså du bor jo i Sverige, hvor man kan købe Jungleolie, der plejer at være det, der virker!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jo, men myggespray virker kun hvis man har taget det på ;-) Var på et indested, men der må have været ret mange myg alligevel...eller en enkelt myg der ikke er sulten den næste måned med alt det blod den har trukket hos mig

   Slet