mandag den 13. februar 2012

Mandag

Nogenlunde sådan her har jeg følt det i dag. Jeg synes ellers ikke at jeg plejer at hade mandage, men i dag gik alt bare galt: jeg havde ikke sovet ordentligt og kunne ikke vågne, så fik ikke ordentlig morgenmad fordi jeg havde nusset rundt i alt for lang tid. Jeg fik smidt hele theposen, inklusiv snor og label, ned i mit vand, jeg havde kundeproblemer som som jeg fandt var svære at løse af den ene eller den anden grund osv...

Netop som klokken var blevet et godt stykke over fem og jeg kunne se en gåtur hjem foran mig, spørger en af mine kolleger fra det norske team om han ikke skal vente på mig. Han bor på samme vej som mig og var i bil, så den dejlige mand ventede så jeg kunne få et lift, og pludselig ser resten af dagen ikke helt så træls ud mere. Det eneste der skulle til var en venlig gestus.

Det sjove ved det hele er, at de kunder jeg har haft i dag, alle har været søde, og jeg har fået god respons på min support, men det løftede ikke humøret når computeren drillede...det er dog rart at opdage at jeg godt kan være serviceminded selv når jeg har mest lyst til at gå hjem i seng igen. Så alt i alt har mandagen vel været en god læringsoplevelse.
Nu tror jeg at jeg vil hygge mig med pandekager til aftensmad, så dagen bliver afsluttet på en god måde.
Håber at du også får en god aften.
Karen

1 kommentar: