mandag den 6. februar 2012

Hjem kære hjem

Jeg har været på tur rundt i Söderhamn, for at I kan se lidt af byen. Nedenfor kan man se hvor højt døren sidder på mange af husene. Om vinteren (ikke lige i år, men normalt) er der meget sne, og derfor er husene tilpasset dette
Her har vi et af de skilte jeg ikke har set i Danmark: Snescootere. Jeg så faktisk en kort tid efter jeg havde taget billedet.
Her er min vej. Jeg bor p Flintlåsgränd 7B. I området bor der også en del af mine kolleger, og det er ret hyggeligt.

Når jeg står i min stue og kigger ud af vinduet ser jeg dette: en rutsjebane ude i parken.
Her bor jeg:

Efterhånden er jeg også kommet så langt at jeg har fået alle mine ting på plads. Det føles rart at have et hjem, og ikke et sted med en masse flyttekasser.
Min gamle roommate bad mig vise lejligheden frem, og det er der blevet en lille video ud af. Du kan se den her

Ellers er den sidste uge gået med arbejde og hygge og snak med kollegerne. Gutterne (jeg er ene pige på det danske hold) har været søde til at tage mig med til deres hyggeaftener og indkøbsture og det er jeg super taknemmelig for.

Livet begynder så småt at få en vant gang. Jeg har taget telefoner nu i to dage, og får ros fra kunderne. Det er rart når man sidder og ikke helt har styr på hvilke værktøjer jeg skal bruge. Her er gutterne igen gode til at hjælpe så jeg efterhånden ikke behøver at spørge så meget.

Så i det store hele er livet ret godt heroppe lige nu. Nu mangler jeg bare et "næste projekt" til bloggen...det kunne måske være at tælle hvor mange bøger jeg har, for der er MANGE opdagede jeg. Det må blive i weekenden :o)

Vi ses.

1 kommentar:

  1. Det er dejligt at følge dig. Der er glædesbobler mellem ordene. Kan du have det godt. Knus mor

    SvarSlet