tirsdag den 28. august 2012

:-(

Jeg er blevet syg. Det startede i fredags med lidt dårlig mave, men det kan man jo hurtigt komme sig over, så jeg tog på arbejde allerede søndag, for det kunne jeg jo ligeså godt... Det var dumt. I dag stillede lægen diagnosen mavekatar, så nu er jeg på medicin i de næste to uger og er blevet bedt om at slappe af.

Jeg har aldrig haft katar før, så ved ikke hvordan det egentlig viser sig, men i mit tilfælde er det som mavekramper der hele tiden ligger i baggrunden for så at bryde frem for fuld styrke med jævne mellemrum. Panodil og Iboprofen hjælper ikke på smerterne, så jeg ligger sammenkrummet i sengen og håber på lidt søvn på et tidspunkt. Forhåbentlig virker medicinen også i løbet af kort tid. Det er godt at man kan krumme sig sammen om dynen og læse en bog i sådanne tilfælde. Jeg har lagt den engelske bog jeg var ved at læse i venteposition. I stedet læser jeg nu Helle Virkners memoire.


- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

 1. Åh - rigtig god og hurtig bedring - og ro på! Det er nok vejen frem.

  SvarSlet
 2. Charlotte har ret, Karen.
  Afslapning er nok vejen frem. God bedring. Knus mor.

  SvarSlet
 3. Tak skal I have begge to. Jeg prøver at slappe af og tage det roligt. Her til morgen går det lidt bedre (måske pga varmen fra den bærbare) Jeg håber i hvert fald på at være klar igen til mandag.

  SvarSlet