onsdag den 5. december 2012

Det er så mørkt derude.

Jeg begyndte egentlig på dette indlæg i eftermiddags, men endte med at slette det igen. Synes nemlig at det er svært at sætte ord på mine tanker lige nu.

Jeg sidder på min sofa og ser ud på julelysene på den anden side af haven. Jeg har set julekalender på dvd her til aften...det gør jeg hver aften...og jeg er absolut ikke i julehumør. Jeg savner og synes at det er rigtig svært lige nu. Selvom jeg flytter om lidt over 3 uger er savnet massivt lige nu, og det hænger nok sammen med at Lækkermåsen er i Thailand, for han har været god til at distrahere mig. Jeg er spændt på hvordan det bliver når jeg er tilbage i Danmark og sammen med min familie, om jeg vil komme til at savne ham lige så meget som jeg gør nu.

Så nu sidder jeg og ser Auction Kings på Discovery og forsøger at finde spændende jobs at søge, for at glemme familien og Jens et stykke tid. Så bliver det spændende om jobsøgningen kunne give bid i denne omgang. Indtil videre er afslagene begyndt at rulle ind, hvilket ikke er så underligt, da jeg jo ikke lige kan komme til en samtale, men det kunne nu være fedt hvis et firma fik øjnene op for mine kvaliteter.

1 kommentar:

 1. Hej Karen!
  Hvis jeg kan sprede lidt lys hos dig, er denne kommentar lykkedes at formulere.
  Her skinner solen fra en skyfri himmel, og det er koldt men fint hvidt ude. Det lyser op, og det giver i hvert fald mig en glæde.
  Jeg tror også, at der er fint hos dig i de få lyse timer, dagen kan byde på, men det er jo ikke sikkert, at det er nok til at få glæden frem hos dig. Jeg har et LEGO kalenderlys stående på mit skrivebord, og det bliver hastigt mindre. Det betyder, at vi snart skal ud at køre en lang tur. Nå, ja der kommer lige et par juledage, men det er ikke de vigtigste for mig i år. Jeg glæder mig til vi ses.
  Lyset skinner for dig og alle andre. God dag. Knus Mor

  SvarSlet