onsdag den 13. juni 2012

Ønsker

Det er onsdag aften. Klokken er 18,15, der er pizza i ovnen og fodbold i flimmerkassen. Madlavningen skulle være lidt let i dag, for jeg er træt.

I går kørte jeg, efter arbejde, de knap 250 km til Arlanda lufthavn for at hente en kollega, hvis bil jeg har "passet" de sidste par uger. Han havde været i USA for at besøge nogle venner, og kunne ikke komme hjem fra lufthavnen, da togene ikke passede med hans fly, så jeg lovede at jeg nok skulle hente ham, hvis jeg måtte låne hans bil. Det er en lang tur, så det blev sent inden jeg kom i seng, og det kan mærkes i dag. Turen sydpå var dog smuk. Jo nærmere Arlanda jeg kom, jo mere ustabilt blev vejret. Ved Uppsala så jeg en smuk regnbue der nærmest var bølget, jeg tror det var pga nogle skyer, smukt var det, men på motorvejen, når man sidder bag rattet, tager man ikke billeder, så det blev desværre ikke foreviget.

Inden kollega Jens rejste, bad jeg ham købe en Harry Potter bog til mig. Jeg har samlet de 4 første på engelsk, og ville gerne have samlingen komplet, så Jens fik mine dollars og pund (han fløj over London, og havde nogle timer i Heathrow) og blev bedt om at købe en bog til mig. Manden kom hjem med de sidste 3 som jeg manglede. Så jeg sætter stor pris på ham lige nu :o) Det er dog sådan det fungerer heroppe i danskerkolonien. Da jeg var hjemme i Danmark sidst, havde jeg også ting med tilbage til de af drengene der havde lavet bestillinger, og mine forældre som kommer herop på fredag har også fået en ønskeliste heroppefra.

Jeg glæder mig til at få forældrene herop, til at vise dem min by, de smukke steder der er her, seværdighederne og den fantastisk smukke natur. Jeg tror også de ser frem til at se mine omgivelser, se hvordan lejligheden ser ud når den ikke er et kaos af flyttekasser og generelt bare til at være sammen med mig. Vi når at fejre både min og mors fødselsdag mens de er heroppe. Det er dejligt synes jeg.

Nå, pizzaen er færdig, fodbolddrengene er pt. bagud 0-1, så jeg vil spise og hellige mig kampen inden sengen kalder.

K

1 kommentar:

  1. Hvor er det hyggeligt, at I sådan hjælper hinanden. Det lyder lidt som Thulebasen på Grønland - men det er selvfølgelig også højt mod nord, du bor:-) Jeg har kun læst den sidste Harry Potter på engelsk - men du er da nødt til at have dem, det forstår jeg. I må have dejlige dage, når dine forældre kommer!

    SvarSlet