tirsdag den 2. oktober 2012

Svømning

Sidder i svømmehallen og venter på at Lækkermåsen skal blive klar. Vi har begge svømmet her til aften, han dog noget længere end mig og derfor er han heller ikke færdig på samme tid som mig.
Jeg fik svømmet 500 meter, hvilket jeg synes er ok efter flere uger uden træning. Jeg har sat mig som mål at jeg skal svømme eller træne mindst hver anden dag. Jeg har en ide om at det også kan bidrage til at jeg får det bedre. Min mave har nu opført sig rimelig eksemplarisk efter min gastroskopi. Jeg skal dog lige tilbage til ordentlige spisevaner, for jeg har ikke spist meget de sidste par uger, så der er lidt tilvænning for maven. 7 9 13 er jeg dog i bedring.

Jeg opdagede en ny sjov ting i svømmehallen i dag. Jeg havde ikke forventet at der ville være mange børn der, men det var der. De yngste blev pakket i pyjamas og falder sikkert i søvn på vej hjem. Det er nok egentlig en god måde at give sine børn motion og en ordentlig nattesøvn på. Gør man også det i Danmark? Jeg kan ikke huske at have været i svømmehallen ved 18-19 tiden som 4-5 årig, men tingene kan selvfølgelig ændre sig.

De næste to dage står på aftenvagt og så har jeg tidlig weekend pga søndagsvagt. Det er lige til at holde til :-)


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Söderhamn,Sverige

2 kommentarer:

  1. Lyder rigtigt hyggeligt med aftentur i svømmehallen! Og dejligt, at du har det bedre.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg nyder det også rigtig meget.

      Slet