torsdag den 25. oktober 2012

I dag er ikke min dag

Jeg var ikke frisk på arbejdet. Jeg følte mig lidt feberagtig og sløv. I dag er første dag uden den medicin som har holdt min mave i orden i den sidste måned, så jeg var spændt på hvordan det ville gå. Trods alt havde jeg ikke maveproblemer, i stedet var det febersymptomer og hovedpine.

Hvorom alt er, kom jeg igennem arbejdsdagen og i svømmehallen hvor jeg ville svømme 900 meter. Efter de 3 første, sparkede jeg foden ind i bølgestopperen og fik vredet et par tæer rundt. Så efter yderligere 100 m måtte jeg give op fordi mine tæer gjorde ondt ved hvert svømmespark. Det var ellers rigtig hyggeligt med levende lys og dæmpet belysning i hallen, så jeg er ærgerlig nu. Forhåbentlig er tæerne okay igen i morgen. Jeg regner i hvert fald ikke med at hoppe alt for meget rundt i aften.

En lidt hyggelig ting er dog at vi har fået sne. Det føles lidt tidligt at få sne i oktober, men det er bare så pænt og hyggeligt. Se selv


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

 1. Håber tæerne hurtigt kommer i lave igen.
  Sne er hyggeligt. Her er der lovet regn, hagl og måske lidt sne senere i dag. Nu skinner solen, og det er koldt. Minus 5 grader i morges sagde far.
  Alt er vel hos os. Knus mor.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tæerne har det bedre, men den ene tå er stadig ret lilla. Dejligt at I har det godt

   Slet