tirsdag den 2. oktober 2012

Bøger bøger bøger

For tiden læser jeg rigtig meget. Jeg er lige kommet igennem Sara Blædels krimier. Hun har en helt fantastisk fantasi og en utrolig skrivemåde som fastholder min interesse.

Lige nu er jeg dog gået old school med denne her:


Jeg elsker Jane Austen og har alle hendes bøger, på engelsk selvfølgelig. To af dem fik jeg af min lillebror i fødselsdagsgave for nogle år siden. At han havde fundet dem på engelsk i en dansk boghandel betød rigtig meget for mig. Da han ikke tilbringer megen tid med bøger gjorde det indtryk på mig at han havde besværet sig med at finde nogle bøger som skulle bestilles hjem. Det varmede :-)

Nu er jeg snart færdig med denne bog og så overvejer jeg en anden klassiker: det lille hus på prærien serien som min moster og onkel har begavet mig med i løbet af min barndom. Det vil i hvert fald bringe minder frem.
Hvad læser du for tiden???


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

 1. Hvor sjovt. Jeg er lige gået igang med Pride and Predjudice. Samme boldgade ;)
  Og kan kun anbefale at genlæse Det lille hus på prærien - det gjorde jeg for et par måneder siden :D Der er mange interessante detaljer som man ikke fangede som barn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Inden jeg læste sense & sensibility læste jeg også pride & predjudice. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har læst dem nu, elsker dem simpelthen. Det lille hus serien bliver slugt lige nu. De varer dog ikke så længe som de gjorde da jeg var lille.

   Slet