tirsdag den 16. oktober 2012

Det bli'r bedre

Den sidste uge var hård! Jeg har været langt nede og har tænkt på om jeg skulle finde et andet job og endda om jeg skulle give op og flytte tilbage til Danmark. Jeg har savnet mine gamle kolleger fra Symantec (mine danske drenge) og det sammenhold vi havde, for det har jeg ikke fundet i mit nye arbejdsteam.

De sidste par dage har dog været rigtigt gode. Pludselig er jeg begyndt at hygge mere med mine kolleger, snakke med dem og jeg har igen fået lyst til at gå på arbejde. Om det er fordi jeg i weekenden besluttede mig for at prøve at være mere positiv eller om det er fordi jeg fik en energiindsprøjtning af gospel i weekenden ved jeg ikke, men jeg håber at det varer ved.
Jeg skal i hvert fald sørge for at bytte mine aftenvagter hvis de falder på en gospeldag, for jeg tror jeg har brug for min sang. Jeg føler i det hele taget at jeg har fundet mig selv lidt mere i løbet af de sidste par dage.

Så nu kører jeg på igen og håber at humøret holder i et godt stykke tid, og især at vinteren ikke får mig ned igen, men med sneen bliver her jo lyst, så jeg tror det bliver helt anderledes end i Danmark, hvor vintermørket godt kunne dæmpe mit humør.
I øvrigt har der i Söderhamnsområdet været lidt sne i dag. Jeg har ikke selv set det, for det har ikke været i byen, men jeg så en bil med sne på køre forbi, så vinteren er lige om hjørnet.

1 kommentar:

  1. Åh ja, lidt sne og lidt gospel - så håber jeg, det går for dig søde!

    SvarSlet