torsdag den 23. maj 2013

Jeg er her stadig

Jeg har bare ikke rigtig vidst hvad jeg skulle blogge om...eller jo, det vidste jeg godt, men har ikke fået taget mig sammen. Tiden går bare alt for hurtigt og jeg kan ikke helt følge med :o)

En af de helt store ting der er sket siden sidst var min venindes polterabend. Jeg synes at vi i min vennegruppe er god til at finde på nogle gode polterabender, og denne gang var ingen undtagelse.
Vi havde en superhyggelig dag med hotfix, som det hedder når man sætter sten på tøj, billedtagning og tøsehygge, samt hygge med drengene om aftenen. Det var stille og roligt, og vi var sammen om de aktiviteter der var arrangeret. Det kan jeg godt lide. Det er rart med fællesskabet og at vi kunne være sammen og slappe af sammen også. Jeg glæder mig til brylluppet! Det er altid fedt at man på polterabend har været sammen både drenge og piger, for så kender vi også hinanden lidt når vi når til brylluppet. Jeg tror at brylluppet bliver mindst lige så godt som polterabend var. Jeg glæder mig i hvert fald til juli.

Ellers er det ved at være tid til at søge job. Om en uge har jeg været i jobcenter Nord i 3 måneder, og de socialrådgiverstillinger der bliver slået op er nu pr. 1. august. Hvilket passer med at mit vikariat udløber den 31. juli. Jeg synes at det er lidt nervepirrende at skulle i gang med jobsøgning igen. Jeg har selvfølgelig lært en masse i mit job, men jeg kan godt være nervøs for om det er nok. Nå, det er jo bare at springe ud i det. Så lander jeg nok det rigtige sted.

I morgen står den på en klipning efter arbejde. Det er tiltrængt for det er ved at være 4 mdr. siden sidst, og mit hår vokser voldsomt meget for tiden. Elsker at få klippet mit hår. Den der følelse af at blive forkælet lidt, at blive nusset i hovedbunden, det kan jeg godt lide.

Jeg tror den næste tid bliver spændende. Glæder mig til at se hvad der sker.

1 kommentar: