fredag den 5. april 2013

Æv

Som jeg skrev i onsdags, var jeg smuttet i seng tidligt for at få det bedre.

Det blev ikke bedre, snarere værre. Så nu ligger jeg i sengen og har gjort det lige siden onsdag. Hoster, har stoppet næse og ondt i hovedet, ørerne og kæberne (???) Jeg er træt af at jeg ikke er på arbejde, hvor der er ting at lave og jeg er ked af at jeg ikke kommer ned for at spille med de dejlige damer i Qvindtetten.

Lige nu overvejer jeg at klæde mig varmt på og gå ned til den lokale kinagrill for at få noget aftensmad. Måske lidt frisk luft kan hjælpe på humøret og få mig til at holde op med at skumle.
- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

 1. Øv øv hvor trist at høre. Jeg håber, at du snart får det bedre, og så må vi se at finde en søndag, hvor du kan komme med hjem efter kirke. Forresten så kommer jeg på Ordkraft på Nordkraft d. 20 april, hvor et par af mine bøger er med på "Nordjyske Bogforlags" stand og den ene bog "Ferie på 4 poter" af Maria Helleberg vil blive præsenteret af forfatteren (og hendes hund, Holger)kl. 13.30. Bagefter signerer hun bøger på standen. Måske ses vi?
  Desværre er det samme dag, der er café Quindfolk i Strandby og Birgitte Fredsby kommer og taler. Håber jeg kan nå begge dele.
  God bedring, knus Dorte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Dorte.
   Tusind tak skal du have. Jeg prøver at overleve på næsespray og panodiler, og hvis det så ikke bliver bedre i løbet af i morgen må jeg ringe til vagtlægen, for kan jo ikke bare sådan ligge og være syg.
   Lyder som om du får en rigtig spændende dag den 20. Det glæder jeg mig til at høre mere om.
   Mange knus fra Karen

   Slet