onsdag den 27. marts 2013

Kontiki

Charlotte spurgte hvad jeg syntes om Kontiki. Jeg må sige at jeg havde en rigtig dejlig aften. Det var hyggeligt at være sammen med Lillebror. Vi var ude at spise på Friends (ja, de har billeder af Venner på alle væggene) og fik rigtig god mad. Jeg skal jo prøve lidt forskellige restauranter af heroppe, så jeg ved hvad der er godt ;o)

Vi kom ned til biografen hvor jeg startede med at hælde mine popcorn ud over min stol. Rimelig heldigt at jeg ikke var ude på en date, for det er da et dårligt move :o)
Nå, men da filmen kom i gang blev jeg opslugt. På et tidspunkt tog jeg endda mig selv i at holde vejret, fordi filmen på det tidspunkt var dramatisk.
Kontiki kan klart anbefales. Det er en eventyrhistorie fra det virkelige liv (måske lidt overdrevet af Thor Heyerdahl?). Den er smuk, med fantastiske naturscener. Den handler om den norske eventyrer og etnograf Thor Heyerdahl. Han ville bevise at folk fra Polynesien var kommet fra Sydamerika og var sejlet over Stillehavet på store tømmerflåder for flere tusind år siden. Sammen med 5 andre mænd sejlede han på en tømmerflåde over Stillehavet i 1947, en tur på 8000 km.
Hvis man er til historiske film og til eventyr er Kontiki helt klart sagen. Den har det hele, man griner, man holder vejret pga. spænding, man fælder en lille tårer. Det viser sig at nordmænd godt kan lave film :o)

Nåja, og så viser det sig at Gustaf Skarsgård også er charmerende når han ligner en vildmand med skæg i hele hovedet. Den svensker er ikke dårlig :o)

1 kommentar:

  1. Tak - det var var dejligt, at I havde en god oplevelse - bortset fra popcornene:-)

    SvarSlet