lørdag den 3. marts 2012

Life's good

Jeg sidder her i min lænestol og kan skrive på min blog fordi jeg nu har fået trådløst internet!!! Som jeg selv klarede at sætte op.
I ugen der er gået har jeg fået ordnet det trådløse net, fået mit personnummer og fået bestilt mobilabonnement, hvilket jeg glæder mig til at få, da jeg pt. står uden mobilnummer.

Jeg begyndte at skrive et blogindlæg i onsdags, men endte med at skrotte det, da jeg ikke kunne blive tilfreds med det jeg skrev. De første 4 dage i ugen var enormt hektiske på arbejdet, så jeg har været lidt stegt og kunne ikke koncentrere mig om at skrive noget fornuftigt.

Nu sidder jeg så her og glæder mig til at skulle en tur ud til Skærgården med nogle kolleger om et kvarters tid. Jeg er så heldig at have en kollega der gerne vil ud og nyde det gode vejr når han kan komme til det, og han er god til at invitere os andre med. Det gør at man også får set lidt af området omkring Söderhamn, og det er jeg jo godt tilfreds med.

I det hele taget er jeg ved at føle mig godt tilfreds med mit liv heroppe. Jeg er faldet så meget til ro at jeg er begyndt at overveje om dating var noget man skulle begynde på igen. Det er ved at være 2-3 år siden at jeg har haft rigtig lyst til at lukke en mand ind i mit liv, og med det kaos jeg har haft i mit liv de sidste par år, kan jeg godt forstå at jeg har haft behov for kun at være mig selv. Så det er et godt tegn at jeg nu i det mindste begynder at tænke på mænd igen.
Hvornår det bliver til noget, ved jeg ikke, men lysten har meldt sig, og det er helt klart det første skridt på vejen.

Nu vil jeg ud og nyde solen!
Hav en rigtig god weekend.
K

1 kommentar:

  1. Kære Karen!
    Det lyder som om, der både er forår og fred i luften hos dig. Alt godt med det hele!

    SvarSlet