lørdag den 8. august 2015

Sommer i Danmark med musik og sang

Jeg spiller sammen med nogle fantastiske damer i en kvintet. Vi øver på skift hjemme hos hinanden, og i dag var det mig der havde inviteret.

Med solen strålende stod dørene åbne (noget kattene benyttede sig af. De er åbentbart ikke vilde med musik) og vi fik øvet igennem i nogle timer indtil sangene sad som de skulle. Vi skal nemlig spille på plejehjem på tirsdag, og så er det jo vigtigt at det lyder ordentligt.

Herefter var det tid til frokost og snak. Noget vi er rigtig gode til!!! Nu er jeg klart Benjamin i gruppen, så jeg prøver at tage ved lære af de erfarne damer og diske op med lidt lækker mad (hurra for bageren i Børkop og deres jordbærtærte. Den kan klart anbefales!!!)
Maden blev indtaget ude på terrassen i strålende solskin og humøret var højt. Efter et par timers snak bankede min nabo på stakittet og spurgte om vi ikke snart skulle spille igen, for nu havde hun fået gæster. Må vist hellere annoncere øvning næste gang ;-)

Så bliver en lørdag bare ikke meget bedre. Sol, musik og godt selskab er lykken.


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. På højskolen, hvor jeg er til nordisk kvindestævne, er der også en lille eksklusiv "Violin-sommerskole" for børn. de gav en lille smagsprøve for os i en kaffepause, og jeg er imponeret. Hvor må det være dejligt at kunne spille - og spille sammen med andre!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er rigtig dejligt Charlotte. Jeg nyder at få liv til at spille sammen med dejlige mennesker, både i og udenfor kirken.

      Slet