tirsdag den 8. april 2014

Stolthed og fordom

Jeg er i gang med at læse denne bogJeg købte den da jeg boede i Dublin for 12 år siden og har læst den et utal af gange. Den er stadig lige god. Når jeg læser den kommer der billeder fra BBCs serie af samme navn frem. Åh altså Colin Firth som mr Darcy. Det var jo fantastisk.
Som man kan se på titlen læser jeg bogen på engelsk. Jane Austen skrev i et sprog der er til at forstå, selvom man ikke har engelsk som hovedsprog. Jeg har alle hendes bøger på engelsk og nyder at læse dem igen og igen. Stolthed og fordom er nu nok alligevel favoritten, men de andre er helt klart et bekendtskab værd.

Har du nogle bøger du læser igen og igen?


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Ja - "Kristin Lavransdatter" og "Brødrene Karamasov" har jeg læst flere gange. Flot, at du læser engelsk. Det er jeg ikke så god til. Lige nu har jeg dog gang i en engelsk bog "Jewsandwords"

    SvarSlet
    Svar
    1. Kristin Lavransdatter har jeg lige hørt om, og Brødrene Karamasov har jeg faktisk arvet af min onkel...på engelsk, så den er jeg ikke gået i gang med endnu. Jane Austen er rimelig let læst på engelsk, har andre bøger på engelsk som jeg har sværere ved at komme igennem ;-)

      Slet