søndag den 3. februar 2013

Flytning i sigte?

I morgen skal jeg til jobsamtale i Aalborg. Det er kommet i stand på en lidt sjov måde. Jeg fik en mail om hvilket nummer de kunne nå mig på. Og kort efter jeg havde svaret fik jeg en opringning; de ville gerne se mig til samtale. Da jeg skulle forberede mig på samtalen, opdagede jeg at jeg havde søgt en stilling der tilbage i december måned. Jeg fik ikke jobbet dengang, men de har åbenbart beholdt min ansøgning og taget den frem nu efter jeg er tilbage i Danmark.

Nu skal jeg selvfølgelig lige have jobbet først, men jeg er selvfølgelig begyndt at tænke på hvad der skal ske hvis jeg bliver tilbudt jobbet. Har jeg lyst til at flytte til Aalborg? Vil jeg hellere blive i Vejle?
Svaret er ikke helt enkelt. Jeg elsker at være hjemme igen. At have veninderne/"søstrene" tæt på igen og være i nærheden af mormor betyder rigtig meget for mig. Jeg nyder at spille med Qvindtetten og samværet med min familie.
På den anden side vil jeg rigtig gerne have et arbejde og jeg kan sagtens se mig selv have et dejligt liv i Aalborg. Jeg vil være tættere på min bror og kan nyde samværet med gode venner i Nordjylland.

I morgen har jeg samtale og så må vi se hvad der sker.


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar: