Dårlige vaner er svære at ændre

Jeg kæmper endnu engang med at ændre mine spisevaner. Efter ca. 10 år hvor jeg ikke har tænkt over hvad jeg putter i munden, har jeg nu problemer med for meget mavesyre, hvilket giver kvalme, mavekramper og en følelse af at mit mavesyre står helt op i halsen. Det er mega ubehageligt og har givet nogle sygedage, hvilket jeg er træt af og frustreret over, for jeg skal "bare" sørge for at spise ordentligt.

Det går som regel godt i et par uger. Jeg laver madplan, jeg spiser morgenmad, og så kommer jeg ind i en periode hvor jeg er træt, eller har for travlt og så formår jeg ikke at holde fast i de gode ting, med det resultat at jeg endnu en gang får ondt i maven.

Jeg har hørt et sted at det tager 3 måneder at ændre en vane, så jeg må nok bare indse at ting tager tid, og når jeg falder af, må jeg bare op på hesten igen. Mon ikke det lykkes på et tidspunkt?


- Posted using BlogPress from my iPad

Kommentarer

  1. Det lykkes, helt sikkert. Videnskaben viser at vi falder i flere gange, men for hver gang bliver klogere på os selv og hvilke faktorer der gør at vi falder i. Måske kunne syrnede mælkeprodukter være løsningen, når det skal gå lidt hurtigt, det plejer i hvert fald at være godt for mavesyren. Pøj pøj med det :-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag